Reglament Molinenca 2021

El  CLUB  SONS & BIKES organitza la III Edició de la marxa cicloturista La Molinenca que tindrà lloc el Diumenge 06 de Juny de 2021, amb sortida i arribada a Molins de Rei.

La prova estarà OBERTA al trànsit, de vehicles, en tot moment el participant té l’obligació de complir el codi de circulació vial, podent ser multat per imprudències o no respectar aquestes normes de trànsit. La participació a la prova es realitza sota la responsabilitat i propi risc del participant, el qual, en el moment de la seva inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per a la prova.

Seguint el protocol de la Federació Catalana de Ciclisme amb mesures de protecció contra la COVID-19 en proves a l’aire lliure en marxes, la sortida s’efectuarà en 2 grups separats de 100 participants cadascun. Els primer grup de 100 sortirá a les 8:00 i el següent grup de 100 sortirà a les 8:20. La sortida en els dos casos será desde la Zona esportiva Ricard Ginebreda (L’organització es reserva el dret de poder efectuar algun canvi en aquests horaris). El nombre màxim total de participants és de 200.

La Marxa es donará per finalitzada a les 14:00.

Normativa COVID:

 1. En el cas de tenir febre o presentar algun dels símptomes compatibles amb la Covid-19, no es podrá recollir el dorsal ni participar a l’esdeveniment
 2. Els participants hauran de conèixer i seguir els protocols de prevenció, higiene i seguretat disposats per l’organització de la Molinenca 
 3. No hi haurà vestidors ni dutxes en finalitzar la mateixa.
 4. L’organització es reserva el dret de fer un control de termòmetre per mesurar la temperatura (febre > 37,3ºC) als participants abans d’anar a la zona de sortida
 5. Els participants hauran de dur posada una mascareta fins 30 segons abans de donar la sortida. Aquesta mascareta ha de ser guardada a la butxaca del mallot, per tal que el participant pugui utilitzar-la en el moment que s’escaigui. 
 6. Tots els participants aniran sols a la recollida de dorsals,a excepció dels menors d’edat que els podrà acompanyar un familiar. 
 7. Per recollir el dorsal, és obligatori portar la mascareta

Normativa Medi Ambient:

 1. Els participants hauran d’adoptar una actitud respectuosa amb l’entorn, no es poden llençar deixalles i és obligatori endur-se-les per dipositar-les als punts d’avituallament o a l’arribada.
 2. Només es podrà circular pels itineraris i pistes marcats per l’organització, que serán camins i pistes de 3 o més metres d’amplada perquè la Normativa del Parc així ho contempla. Cal saber que al Parc de Collserola no es pot passar per corriols, torrenteres ni camps a través.
 3. La Normativa del Parc de Collserola no permet passar de 20 km/h. Caldrà tenir-ho molt  present a les baixades.
 4. Alguns dels trams de la ruta són indrets d’alta concentració de passejants. Caldrà posar especial atenció en aquests punts.
 5. Les pistes per on circularem són llocs de pas oberts a tothom, cal respectar els usuaris que hi trobem ja que tenen prioritat de pas. No passar mai a menys d’un metre d’un vianant i reduir la velocitat al pas amb usuaris en general.

Inscripcions:

Les inscripcions s’obren el 4 de Maig de 2021 i es tanquen el 04 de Juny de 2021 o en arribar al número màxim de 200 participants

 1. Aquestes inscripcions tenen un import per a ciclistes federats de 22€
 2. Els ciclistes NO FEDERATS han de contractar la llicència de dia amb un cost de 4 € per participant.
 3. L’organització preveu la devolució de l’import segons els següents casos: a) Si la baixa de la prova es comunica fins al 25/05,  l’organització abonarà el 50% del valor de la inscripció, retenint el 50% restant a concepte de despeses de gestió. b) A partir del 26/05  les inscripcions es consideren definitives pel que en el cas de no poder participar no es realitzarà cap devolució de la inscripció, per cap supòsit.
 4. L’edat mínima per a participar a la marxa es de 16 anys. Els menors d’edad hauran de presentar una autorització dels seus pares o tutors legals en el moment de recollir el dorsal. Podeu descarregar aquí el model d’autorització (link).

Recorregut:

El recorregut es de 45 Km i un desnivell de 1200 metres acumulat. El track es publicará a la pàgina oficial de https://sonsandbikes.com/ uns dies abans del event

 1. És obligatori l’ús del casc en tot moment del recorregut
 2. Cada participant ha de preveure que la seva indumentària, calçat. ..així com les condicions físiques del siguin les més apropiades per a realitzar la prova.

Recollida de Dorsals:

 1. En el moment de recollir el Dorsal, tots els participants hauran de signar la Normativa per Pedalades del Parc Natural de Collserola i un document de responsabilitat COVID de l’Ajuntament de Molins de Rei. 
 2. El dorsal lliurat per l’organització es personal e intransferible. S’ha de fixar al manillar de manera visible. No podrà ser modificat, retallat ni alterat de cap manera.
 3. Per retirar el dorsal, cal presentar un document identificatiu
 4. També s’haurà de presentar la llicència federativa en el cas d’estar federat.

Avituallaments:

Al llarg del recorregut hi haurà diversos avituallaments líquids i sòlids, situats en els punts marcats en el rutòmetre de la prova. Publicats a la pàgina oficial uns dies abans de la marxa.

Drets d’Imatge

L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza als organitzadors de la Marxa la gravació total o parcial de la seva participació en la mateixa, dóna el seu consentiment perquè pugui utilitzar la seva imatge per a la promoció i difusió de la prova en totes les seves formes (ràdio, premsa, vídeo, foto, DVD, internet, cartells, mitjans de comunicació, etc.) i cedeix tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú executar, sense dret per la seva part a rebre compensació econòmica.

Acceptació

 1. L’inscripció en aquesta prova es personal e intransferible i suposa l’acceptació del present reglament. El desconeixement del mateix, no eximeix al participant del seu compliment. 
 2. Serà desqual.lificat aquell participant que, intencionadament, infringeixi aquesta Normativa. 
 3. L’organització es reserva el dret a introduir les modificacions que cregui oportunes per millorar el desenvolupament de la Marxa. Si per causes de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus), què impedissin la celebració de la marxa, l’organització no retornarà l’import de la inscripció. Sí que serà lliurat als participants el record/ obsequi que els hi correspon amb la inscripció.